Koronavírus tájékoztató

CSEPELI SZERSZÁMGÉPGYÁR KFT.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEI A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY HATÁSAINAK MÉRSÉKLÉSÉRE

Budapest, 2020. március 20.

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Ügyfeleink!

A hazai és nemzetközi járványügyi helyzet kapcsán a következőkről szeretnénk Önöket tájékoztatni:

Az ajánlatkérések és megrendelések feldolgozása továbbra is zavartalan.

Gyártókapacitásunk továbbra is üzemel, várjuk Partnereink megrendeléseit.

 Futó projektjeinket a kialakult vírushelyzet nem veszélyezteti, munkatársaink a projektek határidőre történő kivitelezésén dolgoznak.

 

Partnereinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot elektronikus úton illetve telefonon.

A CSEPELI SZERSZÁMGÉPGYÁR KFT INTÉZKEDÉSEINEK CÉLJA:

- Felkészülni egy elhúzódó, akár 2020 végéig eltartó járványra

- A cég működőképességének fenntartása, megtartása

- A termelés és a szolgáltatások színvonalának fenntartása

- A dolgozók és családtagjaik egészségének megóvása

- A válság alatt a dolgozók megélhetésének biztosítása

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel:

 

Cégünknél szigorú higiéniai intézkedéseket vezettünk be.

Köhögés, vagy 37,5 °C fölötti testhőmérséklet jelentkezésénél a vállalat területére belépni, vagy ott tartózkodni szigorúan tilos! Amennyiben valaki munkaidőben kezd köhögni, vagy belázasodik, azt azonnal jelezni kell, és őt azonnal el kell különíteni, ill. el kell hagynia a vállalat területét. A távozás során maszkot kell viselnie. Ilyen esetben azt a területet, ahol a dolgozó megfordult, azonnal fertőtleníteni kell.

Kézfogás, ölelés, stb. tilos!

Bizonyos munkahelyi egyeztetések esetén inkább egymás mellett, mint szemben helyezkedjünk el!

Azokon a munkaterületeken, ahol a kollégák közötti nagyobb távolság (min. 5 m) tartósan nem biztosítható, ott a MASZK folyamatos viselése munka közben is kötelező.

Minden tárgyalás után a tárgyalót ki kell szellőztetni és fertőtleníteni. A szellőztetésért és a fertőtlenítésért a tárgyaló személy felel. A kézfogás a tárgyaló partnerrel is tilos.

Lehetőleg ne csoportosuljunk a vállalaton belül, de azon kívül sem. Tartsunk fizikai távolságot és tartsuk be a higiéniás előírásokat. Kerüljük a közösségi tereket a vállalaton kívül is!

Fertőzött területről nem fogadunk látogatókat.

Külföldi magáncélú utazást be kell jelenteni és engedélyeztetni kell.

Korlátozzuk a személyes találkozókat, illetve üzleti utakat.

Csak azok a külsős személyek léphetnek be a cég területére, akiknek az egészségi állapota megfelelő és nem rendelkeznek egyik koronavírusra utaló tünettel sem (mint például láz vagy magas testhőmérséklet, köhögés, izom vagy csontfájdalom).

Tilos a Csepeli Szerszámgépgyár Kft. területére ezen vagy ezektől rosszabb tünetekkel belépni!

A külsős személy érkezésekor kötelező ellenőrzésen kell átesni, minden esetben kezet kell fertőtleníteni és maszkot kell viselni. A külsős személyek csak kísérővel mozoghatnak a cég területén belül.

 

Szervizes kollégáink csak HALASZTHATATLAN helyszíni munkálatai végeznek. Kollégáink a szervizmunkák során kötelesek az egészségvédelmi eljárásokat betartani. A helyszíni munka során kérjük az Operatív Törzs által meghatározott biztonsági távolság betartását/betartatását. Kérjük, hogy kollégáink kiérkezése előtt, illetve a gép újbóli használatbavétele előtt is fertőtlenítsék az érintett külső felületeket. Amennyiben kollégáink úgy ítélik meg, hogy a munkavégzés helyén az egészségbiztonsági feltételek nem megfelelőek, úgy jogosultak a munkát visszautasítani.

Vezetőségünk folyamatosan tájékoztatja a cég munkatársait a jelen aktuális helyzetről, a fertőzések minimalizálásáról, illetve elkerüléséről.

Minden nap figyelemmel kísérjük az Operatív Törzs, illetve a Kormány útmutatását, és cégünk mindenkor ennek megfelelően fog eljárni.