Minőség, és környezeti politika

MINŐSÉG-ÉS KÖRNYEZETI POLITIKA

  • A Csepeli Szerszámgépgyár Kft. célja, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, annak érdekében, hogy a vevők és beszállítók elismerjék, mint egy magas színvonalú szerszámgépeket gyártó vállalatot, miközben mind technológiánk alakításával, mint pedig dolgozóink motiválásával arra törekszünk, hogy környezetünket megvédjük a káros hatásoktól.
  • A minőség-és környezet irányítási rendszer bevezetésével a vezetőség elkötelezi magát a következő minőség- és környezet politikai célok megvalósítására:
  • A Csepeli Szerszámgépgyár Kft. által gyártott összes termék és szolgáltatás folyamatosan feleljen meg a vevők elvárásainak és a vele szemben támasztott követelményeknek, valamint tevékenységünk hosszú távon biztosítsa partnereink és a környezeti teljesítésünkben érdekeltek megelégedettségét.
  • A Kft. ügyvezetése elkötelezi magát a környezettudatos irányítás mellet, a jog-szabályi előírások és egyéb követelmények betartására, a környezetszennyezés megelőzésére, a folyamatos javításra, továbbá biztosítja a tevékenységével, termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos környezeti célok és előirányzatok megfogalmazását, felülvizsgálatát valamint a hozzáférést a nyilvánosság számára.
  • A Kft. energia felhasználását (villamos energia, földgáz, fűtési melegvíz, ivóvíz), továbbá anyagfelhasználását valamint a keletkező hulladékok mennyiségét folyamatosan figyelemmel kísérjük és fajlagos értéküket az ésszerűség határain belül a minimális szinten tartjuk.
  • A hibák felismerésében és felszámolásában az összes dolgozó együttműködik. A nem-megfelelőség okait elemezve intézkedéseket hozunk azok megelőzésére.
  • Termékeink és szolgáltatásaink minőségének-, valamint környezeti teljesítésünk emelése érdekében biztosítjuk a megfelelően képzett munkavállalókat, a folyamatos továbbképzést, a munkavégzéshez szükséges eszközöket, technológiát és egyéb erőforrásokat.
  • Integrált irányítási rendszerünk kiterjed a beszállítók vizsgálatára és minősítésére is, a velük kialakított jó együttműködéssel elősegítjük késztermékeink megbízható egyenletes minőségét.
  • A fenntartható fejlődés elérése érdekében marketing munkánkkal megalapozzuk termékeink és szolgáltatásaink folyamatos továbbfejlesztését, és biztosítjuk az ennek megfelelő magas szintű műszaki tervezést.
  • Hírnevünk és vevőink bizalmának erősítése érdekében integrált minőség- és környezet irányítási rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2015 valamint az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok előírásai szerint működtetjük, illetve a változásokhoz igazodva folyamatosan továbbfejlesztjük.