Takisawa TCC-2000

GÉPÁGY

TCC2000

A gép, a gépágy véges-elemekkel (FEM) GG30 öntöttvasból készül. Ez a perlites szerkezet (200-275 HB) rend

elkezik a legjobb feltételekkel a lehető legnagyobb terheléshez. A síkvezetékek edzettek és köszörültek. A vezetékek ellenoldala turcite bevonattal rendelkezik és hántolt. Ez a komplett konstrukció teszi lehetővé a legjobb rezgéscsillapítást és a gép nagyfokú stabilitását. Mindez a szerszámok élettartamában és a munkadarabok felületi minőségében is visszatükröződik.

Keresztszán dőlésszög: 30 fok

 

 

SZEGNYEREG (L3 opció)

A szegnyereg M-kóddal programozható hidraulikus vagy pneumatikus szegnyereghüvellyel van felszerelve. A nyomást nyomásmérő szabályozza. A szegnyereg 2 csavarral rögzített. Egy M-kóddal dönthető szegnyereg 120 mm-es hüvely-lökettel és 100 mm hüvelyátmérő is lehetséges.

 

ORSÓRENDSZER

A TCC 2000 gépcsaládra az O-elrendezésű kompakt precíziós orsó és csapágyazás jellemző. Az első golyóscsapágy orsócsúcshoz való távolsága tudatosan kis távolságú. Ezáltal a munkadarabra ható negatív hatások elkerülhetők. A GG 30 öntöttvas orsóház hűtőbordákkal rendelkezik a hő elvezetésére.

 

SZERSZÁMOZÁS

A gép egy masszív 8-helyes revolverrel rendelkezik. A külső esztergáló szerszámok közvetlenül a revolvertárcsában helyezkednek el. A fúró és a fúrórúd masszív fúrókazettákban található a revolver külső oldalán. Szerszámon keresztüli hűtés lehetséges.

 

Műszaki paraméterekhez kattintson IDE.