W-200 hajtómű


w200

Az igen nagyméretű megmunkáló központok - SKODA, TOS – teljes körű modernizálására kínál megoldást az Excel Csepel Kft., ezáltal a régi konstrukció a mai kor elvárásainak megfelelő műszaki jellemzőkkel fog bírni.

A modernizálás során NC vezérléssel látjuk el a gépet, azaz felújítjuk a szánokat és az állványt, ill. cseréljük az orsószekrényt. Így egy nagyon kedvező ár-érték arányú alternatívát kapunk.

A modernizálást követően a gépet CNC vezérléssel, orsón keresztüli hűtéssel, 1600-as fordulatszámmal, 35000 Nm nyomatékkal látjuk el, mely automata szerszámcserélő fogadására is alkalmassá válik. A berendezés pontossága megfelel a piacon ma elérhető azonos nagyságrendű, prémium kategóriás gépekének.

A főorsó P5 futáspontosságú precíziós csapágyazással van ellátva. Hidraulika, pneumatika, kenési és hűtési rendszere a gazdaságos és környezetbarát üzemeltetés szigorú követelményeinek teljes mértékben megfelel.

A hajtásokat CNC vezérlések biztosítják, mely műszaki szempontból optimális választás.

A modernizálás során a megmunkáló központba tehát egy új, csepeli gyártmányú W200H típusú orsóház kerül integrálásra CNC vezérléssel együtt.

 


Műszaki paraméterekhez kattintson IDE